Prijs

Australian Labradoodles beschikken over een niet-verharende en allergie vriendelijke vacht. Ze zijn enorm vriendelijk, erg slim en leergierig, en hebben een heel erg sociaal karakter. Dit maakt ze uitermate geschikt als therapy hond en daarnaast zijn ook nog eens super mooi om te zien! 🙂

DoodleBaby’s Benefits lijst
U krijgt dan voorrang op de wachtlijst, gratis weekend en vakantie opvang én hoeft geen aankoopprijs te betalen voor uw Doodle. In ruil daartegenover geeft u alle liefde, verzorging en aandacht aan uw hondje die hij of zij maar kan wensen en mag ze 2, 3 of misschien 4 keer mama worden mocht ze dit heel leuk vinden of een aantal keer per jaar een date hebben indien u een reutje heeft. Wij gunnen onze hondjes heel de dag lekker veel individuele aandacht, bos en strandwandelingen, uren kroelen op de bank en alle liefde van de wereld. Het is belangrijk voor ons dat al onze hondjes het perfecte leventje krijgt. Op deze manier kunnen wij families blij maken met een pupje én hebben alle hondjes heel veel individuele liefde en aandacht! Stuur ons een email als u denkt het perfecte warme nestje te hebben! 

Wachtlijst Family Puppy is mogelijk voor gezinnen die graag willen genieten van een heerlijke lieve knuffelbeer (Nederland en andere landen waar pupjes heen mogen vliegen rond de 8 weken. Mogelijk voor: Nederland, Bulgarije, Kroatie, Czech Republic, Denemarken, Estland, Finland, Litouwen, Luxenburg, Romenie, Slovenie, Slowakije. Deze pupjes zijn 2500 euro en hebben een aanbetaling van 200 euro.

Priority Breeding Puppy is mogelijk voor gezinnen uit heel Europa die graag eens een nestje willen krijgen. Deze pupjes hebben fokrechten, zodat u mits volledig gezond, kunt meemaken hoe enorm bijzonder en mooi het is om gezonde lieve pupjes op te zien groeien en families gelukkig te maken 🙂 (Nederland, Oostenrijk, Belgie, Bulgarije, Kroatie, Cyprus, Czech Republic, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italie, Letland, Litouwen, Luxenburg, Malta, Polen, Portugal, Romenie, Slowakije, Slovenie, Spanje en Zweden. Deze pupjes zijn 7800 euro en hebben een aanbetaling van 400 euro. 

 

 

De prijzen zijn voor pups rond de 8 weken, mocht het nodig zijn dat de pup langer bij ons verblijft, vragen we 45 euro per week extra. Dit om de kosten te vergoeden van de ontwormingen, vaccinaties, titers, voeding, multivitamines, preventie middelen vlooien, teken, andere parasieten en natuurlijk de dagelijkse verzorging en opvoeding 24/7. 

We zijn aangesloten bij de Worldwide Australian Labradoodle Association aka de WALA fokvereniging, zodat we u een officiële stamboom kunnen meegeven en u kunnen verzekeren dat de ouders, grootouders en overgrootouders volledig gezond zijn gefokt en getest zijn volgens de eisen van de WALA. Bij ons krijgt u garantie, waarbij u via een onofficiele en onproffesionele fokker misschien een goedkopere pup koopt en tot de voordeur garantie heeft. Er kunnen dan na een tijd allerlei erfelijke ziektes voor hele hoge dierenarts kosten leiden, naast het verdriet dat het uw pupje en gezin aan doet.

 

We go the extra mile to make welcoming your new family member as enjoyable as possible!

Naast dat we ze zelf al liefdevol en consequent opvoeden, worden de pups bij ons door de rest van onze Doodle’s op een natuurlijke manier gestuurd, opgevoed en gesocialiseerd in hondentaal wat ervoor zorgt dat de opvoeding in een stroom versnelling komt. We volgen de therapietraining ‘Roedelmethode‘ om een goede start te maken, zodat u vanaf het begin echt van uw pup kunt genieten en niet constant bezig bent met zindelijk maken, puppybijtjes als de tandjes doorkomen, wennen aan borstelen en slapeloze nachten heeft.

We zien namelijk dagelijks hoe liefdevol, consequent, duidelijk, vredig en evenwichtig onze roedel met elkaar en met de pups omgaan en in harmonie leven. De pups leren hier enorm snel van, zien goed gedrag van de oudere doodles en nemen dit over, worden gecorrigeerd bij happen en grommen en gaan zonder stress of zorgen weer verder. Deze manier zorgt ervoor dat het aanleren van goed gedrag in een stroomversnelling gaat en we niet veel hoeven te corrigeren. 

Ook is deze kalmte en evenwichtigheid ideaal voor eventueel een therapie hond, wij zijn enorm gericht op de karakters van onze Labradoodles waardoor het een ideaal vriendje voor kinderen die hoog sensitief zijn, met Autisme, ADHD, syndroom van Down. Doodletjes voelen aan wanneer ze rustig moeten komen knuffelen of enthousiast mee mogen spelen 🙂

U krijgt een uitgebreid puppypakket mee. Uw pupje krijgt een veel langere periode van verzorging, training en socialisering.
Zie ‘ophaalmoment‘ voor meer info over het ophalen.

Bron: Elliot O., Scott J.P. (1961). The development of emotional distress reactions to separation in puppies. The Journal of Genetic Psychology
Bron: Markwell P.J., Thorne C.J. (1987). Early behavioural development of dogs 
Bron: Topál J. et al. (2005). Attachment to humans: a comparative study on hand-reared wolves and differently socialized dog puppies.