Wachtlijst

Gezinshondje

Zodra u aan de beurt bent op basis van uw datum van aanbetaling, krijgt u automatisch een mailtje met foto’s van de geboren pupjes en de geschatte grootte, vachttypes etc. Mocht u door omstandigheden niet uit het huidige nestje kunnen kiezen of zit uw ideale pupje er niet tussen, dan blijft u gewoon op de wachtlijst staan en wordt u automatisch weer gemaild bij het volgende nestje. U blijft uw plekje op de wachtlijst dus altijd behouden op basis van de datum van aanbetaling. Let erop dat de wachttijd langer wordt hoe meer eisen u heeft! Deze pupjes zijn 2500 euro en hebben een aanbetaling van 200 euro.

Beschikbaar voor: Nederland, Bulgarije, Kroatie, Czech Republic, Denemarken, Estland, Finland, Litouwen, Luxenburg, Romenie, Slovenie en Slowakije

European

Family Puppy

Deze pupjes moeten minimaal 15 weken oud zijn en een Rabies enting hebben gehad, om naar hun families in Europa te kunnen vliegen/rijden. Deze pupjes zijn 4500 euro en hebben een aanbetaling van 200 euro. Mocht het nodig zijn dat de pup langer bij ons verblijft, vragen we 45 euro per week extra. Dit om de kosten te vergoeden van de ontwormingen, vaccinaties, titers, voeding, multivitamines, preventie middelen vlooien, teken, andere parasieten en natuurlijk de dagelijkse verzorging en opvoeding 24/7.

Beschikbaar voor families uit: Oostenrijk, Belgie, Cyprus, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italie, Letland, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje en Zweden.

Doodle

Benefits list

U krijgt dan voorrang op de wachtlijst, gratis weekend en vakantie opvang én hoeft geen aankoopprijs te betalen voor uw Doodle. In ruil daartegenover geeft u heel zijn/haar leven, alle liefde, verzorging en aandacht aan uw hondje die hij of zij maar kan wensen en mag ze 2, 3 of 4 keer mama worden mocht ze dit leuk vinden en goedgekeurd worden of een aantal keer per jaar een uurtje op date om papa te worden. Wij gunnen onze hondjes heel de dag lekker veel individuele aandacht, bos en strandwandelingen, uren kroelen op de bank en alle liefde van de wereld. Het is belangrijk voor ons dat al onze hondjes het perfecte leventje krijgt. Op deze manier kunnen wij families blij maken met een pupje én hebben alle hondjes heel veel individuele liefde en aandacht! Stuur ons een email als u denkt het perfecte warme nestje te hebben, onze voorkeur gaat uit naar een familie die met pensioen is, thuis werkt of een eigen bedrijf heeft zodat u flexibel bent en uw doodletje maximaal 2 uur per dag alleen hoeft te zijn.

Priority

List

Geen/minimale wachttijd & fok licentie indien u ooit een nestje zou willen

U krijgt voorrang op alle families op onze volledige Wachtlijst. Deze pupjes pupjes hebben geen castratie of sterilisatie plicht en hebben eventueel fokrechten, zodat u mits volledig gezond, kunt meemaken hoe enorm bijzonder en mooi het is om gezonde lieve pupjes op te zien groeien en families gelukkig te maken. Deze pupjes zijn 7800 euro en hebben een aanbetaling van 400 euro. (U heeft na Doodlebabys 1e keus op elk nestje, tenzij er een andere familie Priority al heeft ingeschreven vóór u.)

Beschikbaar voor: Nederland, Oostenrijk, Belgie, Bulgarije, Kroatie, Cyprus, Czech Republic, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italie, Letland, Litouwen, Luxenburg, Malta, Polen, Portugal, Romenie, Slowakije, Slovenie, Spanje en Zweden.

Een nestje

Fokken met uw Doodle

Er is niets zo leuk als een nestje blije Doodle Baby’s grootbrengen en families dolgelukkig maken met hun pupje! De kleintjes worden geboren, de oogjes gaan open, ze gaan voorzichtig waggelen, je mag ze leren eten en kennis laten maken met de wereld. Een fantastisch voorrecht om fokker te mogen zijn! Wij zijn graag uw mentor, hebben een uitgebreid begeleidend document van 50 pagina’s geschreven met alles rondom het fokken van de Australian Labradoodle, krijgt toegang tot onze besloten Breeders Facebook pagina met video’s voor, van en na de bevalling en we zijn natuurlijk levenslange 24/7 helpdesk!

Doordat we al 10 jaar heel zorgvuldig de beste, gezondste, liefste, mooiste bloedlijnen uit Europa en Amerika hebben geselecteerd en alleen maar fokken met ouderdieren die vrij zijn van alle vereiste DNA erfelijke ziektes, hoeft u uw pupje alleen te testen op:

ECVO ogen: 45 euro
Röntgenfoto’s Heupen en ellebogen: 100 euro
Patella’s/knieën: 40 euro.

Bezoek onze webshop

Bezoek onze webshop