Prijs

Australian Labradoodles beschikken over een niet-verharende en allergie vriendelijke vacht. Ze zijn enorm vriendelijk, erg slim en leergierig, en hebben een heel erg sociaal karakter. Dit maakt ze uitermate geschikt als therapy hond en daarnaast zijn ook nog eens super mooi om te zien! 🙂
Bij ons kost een officiële Australian Labradoodle 2900 euro.
De aanbetaling van 200 euro wordt verrekend met de totaalprijs. 

Minder lange wachttijd? Onze Priority lijst / Breeding Doodles lijst zorgt ervoor dat u vaak maar een paar weken tot maanden hoeft te wachten op uw pupje in plaats van minimaal 1 jaar wachttijd. Om het ras de Australian Labradoodle te kunnen blijven verbeteren, zorgen we er namelijk altijd voor dat pupjes voor de fokkerij als eerste gekozen mogen worden. U krijgt dan dus voorrang op de huidige wachtlijst. De prijs voor een priority dog is 7800 euro. De aanbetaling van 400 euro wordt verrekend met de totaalprijs. U zou eventueel een nestje mogen krijgen met uw priority doodle, waarin we graag helpen en begeleiden. Uw Doodlebaby zal vrij zijn van alle te testen erfelijke ziektes, via het DNA van de ouders. Al onze doodletjes zijn namelijk vrij van alle erfelijke ziektes. U hoeft dus alleen de fysieke testen van uw pupje uit te voeren, dus de ECVO ogen: 45 euro & Heupen en ellebogen: 100 euro &Patella’s/knieën:40 euro .

De prijzen zijn voor pups rond de 8 weken, mocht het nodig zijn dat de pup langer bij ons verblijft, vragen we 45 euro per week extra. Dit om de kosten te vergoeden van de ontwormingen, vaccinaties, titers, voeding, multivitamines, preventie middelen vlooien, teken, andere parasieten en natuurlijk de dagelijkse verzorging en opvoeding 24/7. 

We zijn aangesloten bij de Worldwide Australian Labradoodle Association aka de WALA fokvereniging, zodat we u een officiële stamboom kunnen meegeven en u kunnen verzekeren dat de ouders, grootouders en overgrootouders volledig gezond zijn gefokt en getest zijn volgens de strenge eisen van de ALAEU en de WALA. Bij ons krijgt u garantie, waarbij u via een onofficiele en onproffesionele fokker misschien een goedkopere pup koopt en tot de voordeur garantie heeft. Er kunnen dan na een tijd allerlei erfelijke ziektes voor hele hoge dierenarts kosten leiden, naast het verdriet dat het uw pupje en gezin aan doet.

 

We go the extra mile to make welcoming your new family member as enjoyable as possible!

Naast dat we ze zelf al liefdevol en consequent opvoeden, worden de pups bij ons door de rest van onze Doodle’s op een natuurlijke manier gestuurd, opgevoed en gesocialiseerd in hondentaal wat ervoor zorgt dat de opvoeding in een stroom versnelling komt. We volgen de therapietraining ‘Roedelmethode‘ om een goede start te maken, zodat u vanaf het begin echt van uw pup kunt genieten en niet constant bezig bent met zindelijk maken, puppybijtjes als de tandjes doorkomen, wennen aan borstelen en slapeloze nachten heeft.

We zien namelijk dagelijks hoe liefdevol, consequent, duidelijk, vredig en evenwichtig onze roedel met elkaar en met de pups omgaan en in harmonie leven. De pups leren hier enorm snel van, zien goed gedrag van de oudere doodles en nemen dit over, worden gecorrigeerd bij happen en grommen en gaan zonder stress of zorgen weer verder. Deze manier zorgt ervoor dat het aanleren van goed gedrag in een stroomversnelling gaat en we niet veel hoeven te corrigeren. 

Ook is deze kalmte en evenwichtigheid ideaal voor eventueel een therapie hond, wij zijn enorm gericht op de karakters van onze Labradoodles waardoor het een ideaal vriendje voor kinderen die hoog sensitief zijn, met Autisme, ADHD, syndroom van Down. Doodletjes voelen aan wanneer ze rustig moeten komen knuffelen of enthousiast mee mogen spelen 🙂

U krijgt een uitgebreid puppypakket mee. Uw pupje krijgt een veel langere periode van verzorging, training en socialisering.
Zie ‘ophaalmoment‘ voor meer info over het ophalen.

Bron: Elliot O., Scott J.P. (1961). The development of emotional distress reactions to separation in puppies. The Journal of Genetic Psychology
Bron: Markwell P.J., Thorne C.J. (1987). Early behavioural development of dogs 
Bron: Topál J. et al. (2005). Attachment to humans: a comparative study on hand-reared wolves and differently socialized dog puppies.