Sukomi

Dit is onze lieve en vrolijke meisje Sukomi alias Suki. Ze is halfzus van Piña Colada en dochter van Bro.

Ze is heel vriendelijk, lief, sociaal, altijd vrolijk en houdt van mensen en puppy’s. Ze is erg slim en heeft al op jonge leeftijd gezien dat mensen altijd naar haar glimlachen omdat ze zo’n schattige kleine teddybeer is, dus begroet ze nu ook iedereen met een glimlach (zie video https://www.instagram.com/p/CGeyh14C6qp/ ).

Suki is heel sociaal naar alle mensen die ze ontmoet, speelt heel lief en zacht met alle puppy’s en honden die ze ontmoet. Ze vindt het ook heerlijk om te knuffelen en geeft je dan natuurlijk ook haar mooie glimlach 🙂

Suki heeft een mooie en zachte open creme / caramel party curly fleece vacht. Ze heeft een schouderhoogte van 41 cm, weegt 11 kg en kan puppy’s krijgen in alle kleuren (crème, abrikoos, karamel, rood, donkerrood, bruin en zwart), afhankelijk van met wie ze op date wil.

DoodleBaby’s Sukomi ALAEU-11851 en WALA00036651 is inmiddels volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de WALA. Dit houdt in dat ze vrij is van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.