Piña Colada

Dit is onze lieve meisje Pina Colada 🙂

Piña is altijd vrolijk en erg nieuwsgierig naar de hele wereld. Ze vindt echt alles en iedereen interessant en ze vindt het heerlijk om in het bos te wandelen.
Piña is erg sociaal en speelt met alle puppy’s en honden die ze kent. Ze houdt ook van knuffelen en likjes geven over je arm.

Piña heeft een mooie golvende rode wavy fleece vacht met white marks. Ze heeft een schouderhoogte van 42 cm, weegt 11 kg en kan puppy’s krijgen in alle kleuren (crème, parti-color, abrikoos, caramel, rood, donkerrood, bruin en zwart), afhankelijk van met wie ze op date wil.

Doodlebabys Piña Colada ALAEU-10098 in WALA00042319 is inmiddels volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de WALA. Dit houdt in dat ze vrij is van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.