Jadida

Screenshot_20230321_143244_Instagram

Afbeelding 1 van 5

Dit is onze nieuwe aanwinst en ons vrolijke meisje Jadida 🙂

We hebben door haar fokster Mischa’s doodles Jadida aan ons programma mogen toevoegen waar we enorm dankbaar voor zijn!

Naast dat ze echt prachtig is en overal bekijks heeft, is ze echt altijd vrolijk en een allermans vriend. Ze is enorm avontuurlijk en kent echt geen angst. Ze is beste vriendinnetjes met Blippi, met wie ze uren kan spelen en op ontdekking kan gaan. Ze geniet enorm heel de dag geknuffeld te worden door iedereen. Ze heeft een zijdezachte dieprode vacht die prachtig wappert als ze loopt. 

Ze heeft een mooie en zijdezachte rode wavy fleece, een schouderhoogte van 45 cm en weegt 14 kg. Ze kan puppy’s krijgen van alle kleuren (crème, abrikoos, caramel, rood, donkerrood, bruin en zwart met en zonder witte vlekken) afhankelijk met wie van onze heren ze op date wil.

Mischa’s doodle Jadida WALA00068697 wordt gekeurd conform het fokregelement van de WALA. Dit houdt in dat ze vrij moet zijn van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.