Priority pup beschikbaar

Het is mogelijk om zonder wachttijd/zeer korte wachttijd een familie pupje bij ons te adopteren!

Deze pups zonder wachttijd kosten 7800 euro. De pupjes hebben geen castratie of sterilisatie plicht en mocht

u het leuk vinden krijgt u zelfs het recht om eens een nestje te kunnen krijgen met uw doodletje. 

 

Een nestje fokken met uw Doodle 

Er is niets zo leuk als een nestje blije Doodle Baby’s grootbrengen en families dolgelukkig maken met hun pupje! De kleintjes worden geboren, de oogjes gaan open, ze gaan voorzichtig waggelen, je mag ze leren eten en kennis laten maken met de wereld. Een fantastisch voorrecht om fokker te mogen zijn! 🙂 

Uw Doodlebaby is vrij van alle te testen erfelijke ziektes, via het DNA van de ouders. Al onze doodletjes zijn namelijk vrij van alle erfelijke ziektes! U hoeft dus alleen de fysieke testen van uw pupje uit te voeren, dus de ECVO ogen: 45 euro & Heupen en ellebogen: 100 euro &Patella’s/knieën:40 euro .

Wat veel families niet weten of te laat achter komen, is dat u bij ons ook een pupje kunt kopen om zelf ooit baby’s te kunnen krijgen. Wij verzorgen dan alle begeleiding zoals de voorbereidingen opzoek naar een geschikt reutje voor uw pup, materiaal en spulletjes en zullen daarnaast ook helpen bij het opzetten van een kleine onderneming en de administratie die daarbij hoort. Ook zullen wij natuurlijk altijd een levenslange helpdesk zijn!
Ter ondersteuning ontvangt u video’s van de voorbereiding, de bevalling en alles daaromheen. Ook zult u een syllabus ontvangen, zodat u het rustig kunt terug lezen. 

Omdat wij al jarenlang via de strenge gezondheidsregels van de Europese Vereniging en de WALA fokken, zijn al onze pups zeer geschikt om mee te fokken. Niet alleen de ouders van uw pup zijn volledig getest, maar ook vele generaties daarvoor zijn volledig getest op HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie).  Natuurlijk zullen wij wel altijd vrijblijvend adviseren in de keuze van uw pupje. U krijgt  voorrang op de huidige wachtlijst.

Mocht u interesse hebben in een priority pupje, dan kunt u ons altijd een email sturen op doodle-babys@outlook.com  

 

Gastgezin
Ook zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe gastgezinnen voor de hondjes die deelnemen aan ons fokprogramma. U krijgt dan voorrang op de wachtlijst en hoeft geen aankoopprijs te betalen voor uw Doodle. In ruil daartegenover geeft u alle liefde, verzorging en aandacht aan uw hondje die hij of zij maar kan wensen. Zo kunnen wij families blij maken met een pupje én hebben alle hondjes heel veel individuele liefde en aandacht! Stuur ons een email als u denkt het perfecte warme nestje te hebben voor een fokhondje van ons!