Doodlebaby’s Bella Blippi

Dit is ons lieve en altijd vrolijke meisje Blippi 🙂

Ze is het lieve kleine dochtertje van Millie en Butters. 
Ze is echt altijd vrolijk, heel speels, ontzettend lief, sociaal en lief voor de pups. Ze is beste vriendinnetjes met Dida, met wie ze uren kan spelen en op ontdekking kan gaan. Ze geniet enorm van als een baby in onze armen liggen en heel de dag geknuffeld te worden. Ze heeft een zijdezachte vacht die prachtig diep rood van kleur is. De white marks die ze van mama heeft gekregen, maar haar enorm schattig. 

Ze heeft een mooie en zijdezachte rode wavy fleece vacht met white marks. Ze heeft een schouderhoogte van 42 cm, weegt 12 kg en kan puppy’s krijgen van alle kleuren (crème, abrikoos, caramel, rood, donkerrood, bruin en zwart met en zonder witte vlekken) afhankelijk met wie van onze heren ze op date wil.

Doodlebabys Bella Blippi ALAEU-15209 en WALA00071143 wordt gekeurd conform het fokregelement van de WALA. Dit houdt in dat ze vrij moet zijn van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.