D. Ophaalmoment

Het moment is aangebroken! U kunt uw pup komen ophalen

We hebben alle informatie voor u uitgezocht en een overzicht van gemaakt, zodat we u goed kunnen helpen en de stap zo minder groot lijkt. Er zijn 3 mogelijkheden om uw pupje op te halen:

Optie A: met het vliegtuig ophalen bij ons in Benifallet, Spanje of op het vliegveld in Reus of Barcelona

Van Amsterdam naar Barcelona is 1:50 uur vliegen. Een korte reis voor u en uw pupje! U kunt dan gezellig samen vliegen, want hondjes tot 10 kilo mag u op schoot meenemen in het vliegtuig, Doodles tot 16 weken zijn vaak rond de 7 kilo dus gaat dit prima.
Het is belangrijk om bij het boeken van uw vlucht op te geven dat u een hondje mee wilt nemen in de cabine. 

Omdat de pups 15 weken oud zijn en intensief zijn gesocialiseerd bij ons (zie socialisatie) is een vliegreisje totaal niet stressvol! De pups wennen bij ons aan autorijden en wennen aan het reistasje zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of de vliegreis te spannend is. Uit ervaring met onze June en Bryce, die we met 15 weken uit Amerika hebben overgevlogen, weten we dat Labradoodles enorm flexibel en makkelijk zijn en zich snel aanpassen. Kijk vooral de filmpjes op de pagina van June en Bryce waar we laten zien hoe zij hun eerste dag hebben beleefd! 

Het is dus mogelijk om bij ons langs te komen of uw pupje op te halen op het vliegveld. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in de ochtend richting Reus of Barcelona te vliegen en uw pupje te omarmen, eventjes wat wandelen en knuffelen rondom het vliegveld en later op de dag weer terug vliegen naar Nederland of Belgie 🙂

Hieronder de verschillende opties van verschillende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Nederland en Belgie. U vliegt, afhankelijk van de maand, vaak al retour voor 70 euro! Woont u elders in Europa, stuur ons dan een mailtje!

In vergelijking met pupjes die u met 8 weken mag ophalen, maken wij de kosten voor u van de 2e pup enting, rabiës enting, meerdere malen ontworming en uw pupje tot 15 weken eten en snackjes gegeven. Dat compenseert de reis naar Spanje!

Met hieronder de verschillende eisen per luchtvaartmaatschappij en de extra kosten voor een plekje voor uw pup in het vliegtuig:

Wij gebruiken zelf eigenlijk altijd deze afmetingen: 30x30x52 cm https://www.zoobio.nl/trixie/45627-tas-jamie

Alle verplichtingen zijn voldaan om mee te mogen, paspoort met ontwormingen en benodigde entingen (inclusief de Rabiës enting).

Optie B: Vliegveld Nederland

Mocht u het prettig vinden om uw pupje op te kunnen halen bij een vliegveld naar keuze, dan helpen wij u graag! In overleg boeken we dan zo snel mogelijk een vlucht voor uw pupje zodat u de reis niet naar Spanje hoeft te maken. Voor deze service vragen we 920 euro, hierin zit inbegrepen: benzine kosten, tol wegen, parkeerkosten, tickets 1 persoon retour, ticket pupje, reistijd en begeleiding. 

Optie C: Met de auto
U kunt natuurlijk ook altijd met de auto uw pupje ophalen. Dit is mogelijk vanaf de 8 weken leeftijd. We weten van verschillende klanten die wij in Nederland met een pupje hebben geholpen dat zij soms na enkele weken al een weekje met hun pup op vakantie gingen naar Zuid-Frankrijk, Zuid-Duitsland, Italië of Spanje. Gezellig een stuk rijden, stukje wandelen en 1 of 2 overnachtingen boeken richting huis. 

U krijgt van ons een puppy-pakketje mee:

 • EU Paspoort
 • Stamboom
 • Gezondheidsverklaringen van de dierenarts
 • Knuffeltje met geuren van het nest en de roedel
 • Tuigje met riem
 • Kam met roterende tanden + uitleg Doodle borsteltechniek
 • Trainingsbrokjes 400 gram
 • Knabbel snack
 • Wekelijkse informatie mail en tussendoor video updates van uw pupje!
 • Verkoopcontract (o.a. de voorwaarde dat u  castreert voor 18 maanden)
 • Als de de pups mee naar huis gaan, zijn ze volledig ontwormt, getitert, ingeënt en gechipt
 • Ook worden de pups behandeld ter preventie van vlooien en teken
 • Voordat de pups mee naar huis gaan hebben ze verschillende keren het puppybeurtje gekregen: gewassen, nageltjes geknipt, voetzooltjes, private parts en ooghoekjes vrij geknipt (zie het filmpje hieronder hoe rustig ze dit ondergaan)
 • Handleidingen / tips over de gezondheid en opvoeding van uw pupje en natuurlijk levenslange helpdesk
 • U krijgt 10% korting op workshops vachtverzorging van DoodleHairDo

Gelukkig is het nog nooit voorgekomen, maar mocht u merken dat u toch allergisch reageert dan nemen we de pup graag terug. Ook bij andere bijzondere of extreme omstandigheden nemen we de pup graag van u terug. We willen absoluut het beste voor onze Doodles en helpen u graag. Vaak hebben we dan binnen 1 dag een ander baasje voor de pup!