D. Ophaalmoment

Het moment is aangebroken! U kunt uw pup komen ophalen

U kunt uw pup bij het ophalen het beste op een handdoek op schoot of op de grond bij uw voeten mee nemen. Dat is voor de pup geruststellend, bij een langere reis is het fijn voor hem om op de snelweg een handdoek over zijn plekje te hangen, zodat hij minder wordt afgeleid van alle bewegende dingen om hem heen. In principe zijn wij niet voor het vervoeren in een bench. Wanneer u onverwachts moet remmen, knalt de pup tegen de wand van de bench en dat is niet fijn. Na een paar maanden kunt u het tuigje gebruiken in de auto, door de gordel door het tuigje te halen of een tussen riem te gebruiken om uw pup vast te zetten zodat hij/zij veilig op de bank kan zitten.

We hebben alle informatie voor u uitgezocht en een overzicht van gemaakt, zodat we u goed kunnen helpen en de stap zo minder groot lijkt. Er zijn 3 mogelijkheden om uw pupje op te halen:

Optie A:  Met de auto
U kunt uw pupje vanaf 8 weken leeftijd in Spanje ophalen. We kunnen bij ons in het dorp van Benifallet afspreken of u tegemoet rijden. We weten van verschillende klanten dat de pups deze reis totaal stressloos en relaxed ervaren. Vaak vallen ze op de snelweg in slaap, doen ze bij het wakker worden bij de benzine pomp even een plasje, waarna ze vervolgens weer verder slapen. Gezellig een stuk rijden, stukje wandelen en 1 of 2 overnachtingen boeken richting huis is ook prima te doen. 

U krijgt van ons een puppy-pakketje mee:

 • EU Paspoort
 • Digitaal Stamboom (#safethetrees)
 • Gezondheidsverklaringen van de dierenarts
 • Knuffeltje met geuren van het nest en de roedel
 • Tuigje met riem
 • 1 puppy pad voor ongelukjes onderweg
 • Kam met roterende tanden + uitleg Doodle borsteltechniek
 • Trainingsbrokjes Orijen Puppy 
 • Knabbel snacks
 • informatie mails en tussendoor video en foto updates van uw pupje!
 • Verkoopcontract (o.a. de voorwaarde dat u castreert voor 18 maanden)
 • Als de de pups mee naar huis gaan, zijn ze volledig ontwormt, getitert, ingeënt en gechipt
 • Ook worden de pups behandeld ter preventie van vlooien en teken
 • Voordat de pups mee naar huis gaan hebben ze verschillende keren het puppybeurtje gekregen: gewassen, nageltjes geknipt, voetzooltjes, private parts en ooghoekjes vrij geknipt (zie het filmpje hieronder hoe rustig ze dit ondergaan)
 • Handleidingen / tips over de gezondheid en opvoeding van uw pupje en natuurlijk levenslange helpdesk
 • U krijgt 10% korting op workshops vachtverzorging van DoodleHairDo

Gelukkig is het nog nooit voorgekomen, maar mocht u merken dat u toch allergisch reageert dan nemen we de pup graag terug. Ook bij andere bijzondere of extreme omstandigheden nemen we de pup graag van u terug. We willen absoluut het beste voor onze Doodles en helpen u graag. Vaak hebben we dan binnen 1 dag een ander baasje voor de pup!

Optie B: met het vliegtuig ophalen bij ons in het dorp Benifallet of op het vliegveld in Barcelona

Van Amsterdam naar Barcelona is 1:50 uur vliegen. Een korte reis voor u en uw pupje! U kunt dan gezellig samen vliegen, want hondjes tot 10 kilo mag u op schoot meenemen in het vliegtuig, Doodles tot 15 weken zijn vaak rond de 6/7 kilo dus gaat dit prima.
Het is belangrijk om bij het boeken van uw vlucht op te geven dat u een hondje mee wilt nemen in de cabine. 

Omdat de pups tot 15 weken intensief zijn gesocialiseerd bij ons (zie socialisatie) is een vliegreisje totaal niet stressvol! De pups wennen bij ons aan autorijden en wennen aan het reistasje zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of de vliegreis te spannend is. Uit ervaring met onze June en Bryce, die we met 15 weken uit Amerika hebben overgevlogen, weten we dat Labradoodles enorm flexibel en makkelijk zijn en zich snel aanpassen. Kijk vooral de filmpjes op de pagina van June en Bryce waar we laten zien hoe zij hun eerste dag hebben beleefd! 

Hieronder de verschillende opties van verschillende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Nederland en Belgie. U vliegt, afhankelijk van de maand, vaak al retour voor 70 euro! Woont u elders in Europa, stuur ons dan een mailtje!


Met hieronder de verschillende eisen per luchtvaartmaatschappij en de extra kosten voor een plekje voor uw pup in het vliegtuig:

Wij gebruiken zelf eigenlijk altijd deze afmetingen: 30x30x52 cm https://www.zoobio.nl/trixie/45627-tas-jamie

Alle verplichtingen zijn voldaan om mee te mogen, paspoort met ontwormingen en benodigde entingen (inclusief de Rabiës enting).

Optie C: Vliegveld Nederland

Mocht u het prettig vinden om uw pupje op te kunnen halen bij een vliegveld in Nederland naar keuze, dan helpen wij u graag! In overleg boeken we dan zo snel mogelijk een vlucht voor uw pupje zodat u de reis niet naar Spanje hoeft te maken. Voor deze service vragen we 1250 euro, hierin zit inbegrepen: benzine kosten, tol wegen, parkeerkosten, tickets 1 persoon retour, ticket pupje, reistijd en begeleiding.