Kiwi

Dit is onze prachtige lieve ‘Sweet Red Kiwi’, dochtertje van onze June en Beer van Zaanse Doodles. Kiwi is een enorme blije gup die alles en iedereen leuk vind ? Haar beste buddies zijn mama June en broertje Butters. Kiwi gaat constant op onderzoek uit en is enorm avontuurlijk. Ze is net als mama June een enorme kroelkont, waarbij ze het liefst helemaal tegen je aanhangt en haar koppie op je schouder legt. Op het moment dat je ergens gaat zitten, is Kiwi binnen een mum van tijd op je schoot geklommen en kan ze heel tevreden geaaid worden.
Ze heeft een super mooie rode wavy fleece vacht met wat witte ‘marks’ op haar borst. Ook heeft ze een mini wit sikje, een schofthoogte van 40cm en weegt 9,6 kg. Kiwi is een ALF4 Pure generatie Australian Labradoodle. Kiwi zou alle kleuren pupjes kunnen krijgen (creme, apricot, caramel, red, dark red, brown en black) afhankelijk met wie ze op date gaat. 

DoodleBabys Sweet Red Kiwi, ALF4/Pure AL, ALAEU-7940 & WALA00027326 is inmiddels volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de WALA. Dit houdt in dat ze vrij is van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.

https://www.instagram.com/p/BhyvV_sn36j/?utm_source=ig_web_copy_link