June

Dit is ons mooie diep rode meisje Waltzing Mathilda’s Red Sky in June. Ze is geboren op 4-12-2015 in de USA, dochter en kopie van mama Syrah en Oliver (http://www.waltzingdoodles.com/our-girls.html). Ze is enorm aanhankelijk, speels, enthousiast en heel schattig! Ze is super sociaal naar mensen en speelt graag met al onze andere huisgenootjes. June is werkelijk dol op puppy’s en kan urenlang heel zachtjes en lief spelen met pups van haar vriendinnetjes. Zo helpt ze ons ook de pups op een lieve manier te laten wennen aan andere grote hondjes dan hun eigen mama en dat is goed voor de socialisatie!
June is een echte knuffelkont en doet niets liever dan heel stevig tegen je aan kruipen op je schoot om te knuffelen! June heeft een dieprode wavy fleece vacht, ze weegt 9,8 kg en is een mini grootte van 40 cm. June zou alle kleuren pupjes kunnen krijgen (creme, apricot, caramel, red, dark red, brown en black) afhankelijk met wie ze op date gaat. 

Waltzing Matilda’s Red Sky in June, ALF 3, ALAEU-5189 & WALA00027320 is inmiddels volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de ALAEU & WALA. Dit houdt in dat ze vrij is van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.