Iza

Iza is het dochtertje van Rivermist Sadie en Sandcastle’s Brodie en komt uit een prachtig nestje met bonte en chocolate pups. Iza heeft een zachte Wavy Fleece vacht met mooie bruine tekeningen, ze weegt 9,7 kg en is een mini van 40 cm hoog.. Ze heeft groen gouden ogen die constant nieuwsgierig om zich heen kijken. Ze is een echte avonturier en speelt het liefste de hele dag buiten met Generous en Bro.

Iza barst echt van de energie! Ze rent het liefste super snel buiten over het gras en is onze topatleet! Iza kan overal enthousiast van worden en ze is altijd in voor een spelletje met de bal, touwtrekken of lekker ravotten met de andere Doodles! In huis is Iza juist heel rustig en zoekt ze ons het liefste op om lekker bij te liggen en te knuffelen. Iza is gek genoeg verslaafd aan spruitjes!

Iza is geboren op 5 september 2014 en heeft inmiddels al een paar hele enthousiaste en lieve look-a-likes op de wereld gezet en is echt een perfecte lieve mama!

Dog’s Paradise Iza, ALF 3, ALAEU-3525 & WALA00027322 is volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de ALAEU & WALA. Dit houdt in dat ze vrij is van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.