A. Inschrijven

Vanaf de geboorte tot het moment dat we ze aan jullie toevertrouwen, voelen de pups echt als onze kindjes. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat onze pups goed terechtkomen! Wij vragen u daarom ons te mailen naar Doodle-Babys@outlook.com met de volgende punten:

– Schets over uw gezin, uw leven en werksituatie (vooral de uren aan hobby’s, sport en werkuren met werkplaats, kan uw doodle mee naar kantoor of werkt u thuis, is belangrijk)
– Adresgegevens én telefoonnummer (voor onze administratie)

– Akkoord met de aanbetaling van 200 euro/400 euro priority (deze wordt verrekend met het aankoopbedrag, geeft u garantie op een doodle baby en is non refundable)

Ons adres: Calle de Martis 6 43500 Tortosa t.n.v. Frank Hamers Doodlebabys

-Plaatsing op de:

  • Gesloten: Wachtlijst gezinshondje met wachttijd Zodra u aan de beurt bent op basis van uw datum van aanbetaling, krijgt u automatisch een mailtje, u heeft dan 2 dagen om te reageren of u interesse heeft in dat nestje. U kunt ervoor kiezen nestjes over te slaan totdat er voor u het perfecte pupje tussen zit. U blijft dan uw plekje op de wachtlijst o.b.v. datum van aanbetaling behouden. Let erop dat de wachttijd langer wordt hoe meer eisen u heeft! Deze pupjes zijn 2900 euro rond 8 weken)
  • Open: Priority lijst gezinspupje binnenkort geboren of breeding pup U heeft (na Doodlebabys) 1e keus op elk nestje, tenzij er een andere familie Priority heeft, de volgorde is dan op basis van datum aanbetaling. U krijgt dus voorrang op de huidige Actieve Wachtlijst. Met dit pupje mag u ook een nestje krijgen, maar dat is geen must. Deze pupjes zijn 7800 euro rond 8 weken.
  •  
  • Uw Doodlebaby is vrij van alle te testen erfelijke ziektes, via het DNA van de ouders. Al onze doodletjes zijn namelijk vrij van alle erfelijke ziektes. Om een nestje te mogen krijgen, hoeft u dus alleen de fysieke testen van uw pupje uit te voeren, dus de ECVO ogen: 45 euro & Heupen en ellebogen: 100 euro &Patella’s/knieën:40 euro .

U mag bij ons met behulp van advies uw eigen pupje uitkiezen! Bij uw inschrijving krijgt u een grove inschatting wanneer we verwachten dat uw Doodlebaby geboren gaat worden. Hoe meer uiterlijke voorkeuren, hoe langer de wachttijd. We werken natuurlijk met de natuur en kunnen helaas niet vooraf instellen hoeveel teefjes, rode wavy fleece vachtjes, mini pupjes geboren gaan worden. Verder kunnen wij, net als alle andere doodle fokkers, geen garantie geven op kleurtint, uiteindelijke schofthoogtes, staart vorm en hoeveelheid slag in de vacht.

DoodleBaby’s heeft bij elk nest het recht en eerste keus om een pupje aan te houden zodat we onze bloedlijnen kunnen voortzetten. 

Zodra wij iets kunnen vertellen over een Doodlebaby voor uw familie, zullen we u automatisch mailen! Het heeft dus niet zoveel zin eerder te mailen over de planning, want dit kunnen we dan simpelweg nog niet weten en beantwoorden. Hondjes worden namelijk 1 a 2 keer per jaar loops, soms eerder of later dan vooraf berekend en hondjes zijn ook maar 8 weken zwanger. Hierdoor weten we niet welke maand, welke dame precies pups krijgt en of ze genoeg pups krijgt zodat u in aanmerking komt voor dat nest of hoeveel families van de priority lijst voorrang krijgt op u. 

 

Klik hier om naar Stap 3 Keuzemoment te gaan!