A. Inschrijven

Vanaf de geboorte tot het moment dat we ze aan jullie toevertrouwen, voelen de pups echt als onze kindjes. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat onze pups goed terechtkomen! Wij vragen u daarom ons te mailen naar Doodle-Babys@outlook.com met de volgende punten:

– Schets over uw gezin en werksituatie (werkuren en werkplaats, kan uw doodle mee naar kantoor of werkt u thuis)
– Adresgegevens én telefoonnummer (voor onze administratie)

– Akkoord met de aanbetaling van 200 euro/400 euro priority (deze wordt verrekend met het aankoopbedrag, geeft u garantie op een doodle baby en is non refundable)

Ons adres: Calle de Martis 6 43500 Tortosa t.n.v. Frank Hamers Doodlebabys

-Plaatsing op de:

  • Gesloten: Wachtlijst Zodra u aan de beurt bent op basis van uw datum van aanbetaling, krijgt u automatisch een mailtje, u heeft dan 2 dagen om te reageren of u interesse heeft in dat nestje. U kunt ervoor kiezen nestjes over te slaan totdat er voor u het perfecte pupje tussen zit. U blijft dan uw plekje op de wachtlijst o.b.v. datum van aanbetaling behouden. Let erop dat fokkers voorrang krijgen om het ras te kunnen blijven verbeteren en er families zich van de passieve wachtlijst terug op de actieve wachtlijst kunnen zetten omdat een pupje nu wel voor hun uitkomt. Uw wachtlijst nummer kan hierdoor veranderen. Let erop dat de wachttijd langer wordt hoe meer eisen u heeft en bij voorkeur voor een teefje! (2100 euro op 9 weken)
  • Open: Priority lijst U heeft (na Doodlebabys) 1e keus op elk nestje, tenzij er een andere familie Priority heeft, de volgorde is dan op basis van datum aanbetaling. U krijgt dus voorrang op de huidige Actieve Wachtlijst. Met dit pupje mag u ook een nestje krijgen, maar dat is geen must. Om het ras te kunnen blijven verbeteren, zorgen we er namelijk altijd voor dat er pupjes voor het fokprogramma als eerste gekozen mogen worden. (7500 euro op 8 weken & 7800 euro op 15 weken) Wij hebben als DoodleBabys altijd recht op allereerste keus, zelfs voor de families op de priority list, ter verbetering van ons fokprogramma. Uw Doodlebaby zal vrij zijn van alle te testen erfelijke ziektes, via het DNA van de ouders. Al onze doodletjes zijn namelijk vrij van alle erfelijke ziektes. U hoeft dus alleen de fysieke testen van uw pupje uit te voeren, dus de ECVO ogen: 45 euro & Heupen en ellebogen: 100 euro &Patella’s/knieën:40 euro .

U mag bij ons met behulp van advies uw eigen pupje uitkiezen! Bij uw inschrijving krijgt u een grove inschatting wanneer we verwachten dat uw Doodlebaby geboren gaat worden. Hoe meer uiterlijke voorkeuren, hoe langer de wachttijd. We werken natuurlijk met de natuur en kunnen helaas niet vooraf instellen hoeveel teefjes, rode wavy fleece vachtjes, mini pupjes geboren gaan worden. Verder kunnen wij, net als alle andere doodle fokkers, geen garantie geven op kleurtint, uiteindelijke schofthoogtes, staart vorm en hoeveelheid slag in de vacht.

Zodra wij iets kunnen vertellen over een Doodlebaby voor uw familie, zullen we u automatisch mailen! Het heeft dus niet zoveel zin eerder te mailen over de planning, want dit kunnen we dan simpelweg nog niet weten en beantwoorden. Hondjes worden namelijk 1 a 2 keer per jaar loops, soms eerder of later dan vooraf berekend en hondjes zijn ook maar 8 weken zwanger. Hierdoor weten we niet welke maand, welke dame precies pups krijgt en of ze genoeg pups krijgt zodat u in aanmerking komt voor dat nest of hoeveel families van de priority lijst voorrang krijgt op u. 

 

Klik hier om naar Stap 3 Keuzemoment te gaan!