A. Inschrijven

Stap 1: Op de wachtlijst – Wachtlijst is open voor pupjes die begin 2020 worden geboren. 

Vanaf het moment dat wij het vliesje bij de geboorte openen tot het moment dat we ze aan jullie toevertrouwen, voelen de pups echt als onze kindjes. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat onze pups goed terechtkomen! Wij vragen u daarom ons te mailen naar Doodle-Babys@outlook.com met de volgende punten:

– Schets over uw woon- en werksituatie (zodat wij inzicht hebben of u genoeg tijd heeft voor een Doodle en eventuele oppas verwacht te regelen.)
– Adresgegevens én telefoonnummer (voor onze administratie)
– Eventueel voorkeur voor vachttype, grootte en kleur (U mag bij ons met behulp van advies uw eigen pupje uitkiezen!)

Bij Labradoodles zit er geen verschil in karakter bij een reutje of een teefje. Wij hebben enorm veel ervaring met verschillende Doodles en zien dagelijks telkens andere Doodles omdat we ook workshops vachtverzorging door het hele land geven (www.doodlehairdo.nl) en kunnen dit daarom met zekerheid zeggen!

De eigenschappen van het vlaggen (tegen elk paaltje aan plassen, territorium afbakenen), dominant gedrag en de interesse in loopse teefjes worden natuurlijk weggenomen door de verplichte castratie voor 18 maanden. Ook hoeven teefjes geen loopsheid mee te maken, waar ze veel van kunnen voelen. Zo lijken teefjes en reutjes nog meer op elkaar!

Mocht u alsnog voorkeur hebben voor een reutje of juist een teefje, dan kunt u dit natuurlijk altijd aangeven. U mag uw pupje uit kiezen bij ons! Wij wijzen dus geen pupjes toe zoals vele andere fokkers, maar adviseren en helpen u bij uw keus!

Stap 2: Zoals elke Australian Labradoodle fokker, vragen wij een non refundable aanbetaling om op de wachtlijst te komen. Deze aanbetaling wordt verrekend met het aankoopbedrag. De aanbetaling vragen wij, zodat we een betrouwbare wachtlijst kunnen opstellen en om u de belofte te kunnen maken dat u een pupje van ons aan uw familie kan toevoegen! Zo proberen wij het tegen te gaan dat families zich bij meerdere fokkers inschrijven en wachten waar ze het eerste een pupje kunnen krijgen. Uw aanbetaling is uw garantie op een plekje op de wachtlijst. (Mocht uit de allergietest blijken dat u toch allergisch bent voor de Australian Labradoodle, dan krijgt u uiteraard uw aanbetaling terug.)

Wanneer u aan de beurt bent, mag u zelf de pup uitkiezen die nog niet door de baasjes boven u op de wachtlijst is gekozen. Wij leven 24/7 rond de puppy’s en kunnen u hierdoor goed adviseren en u vertellen over de karaktertjes. Mocht u door omstandigheden of voorkeur niet uit het huidige nestje kunnen kiezen, dan blijft u gewoon op de wachtlijst staan en wordt u automatisch weer gemaild bij het volgende nestje. U blijft uw plekje op de wachtlijst dus altijd behouden op basis van de datum van aanbetaling. 

Mocht u op tijd willen zijn met inschrijven maar nog niet meteen een pupje kunnen verwelkomen, dan is het mogelijk om op onze passieve wachtlijst te staan. U wordt dan niet automatisch gemaild bij elk geboren nestje, maar kunt dan zelf aangeven wanneer u klaar bent voor uw nieuwe gezinslid. Op basis van uw datum van aanbetaling staat u dan direct op de actieve wachtlijst en wordt u gemaild bij het eerst volgende geboren nestje.

Om het ras de Australian Labradoodle te kunnen blijven verbeteren, zorgen we ervoor dat pupjes die worden aangehouden voor de fok als eerste gekozen kunnen worden door ons zelf of collega-fokkers. 

Klik hier om naar Stap 3 Meet & Greet te gaan!