A. Inschrijven

Stap 1: Op de wachtlijst – Wachtlijst is open voor pupjes die zomer 2020 worden geboren. 

Vanaf het moment dat wij het vliesje bij de geboorte openen tot het moment dat we ze aan jullie toevertrouwen, voelen de pups echt als onze kindjes. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat onze pups goed terechtkomen! Wij vragen u daarom ons te mailen naar Doodle-Babys@outlook.com met de volgende punten:

– Schets over uw woon- en vooral werksituatie (zodat wij inzicht hebben of u genoeg tijd heeft voor een Doodle en eventuele oppas verwacht te regelen)
– Adresgegevens én telefoonnummer (voor onze administratie)

– Akkoord met de aanbetaling van 200 euro (deze wordt verrekend met het aankoopbedrag, geeft u garantie op een doodle baby en is non refundable)

-Plaatsing op de:

  • Actieve Wachtlijst Zodra u aan de beurt bent op basis van uw datum van aanbetaling, krijgt u automatisch een mailtje of u interesse heeft is dat nestje, u kunt blijven doorschuiven totdat er voor u het perfecte pupje tussen zit. U blijft dan uw plekje op de wachtlijst o.b.v. datum van aanbetaling behouden.
  • Passieve Wachtlijst Als u op tijd wil zijn met inschrijven maar nog niet meteen een pupje kunnen verwelkomen. U wordt dan niet automatisch gemaild bij elk geboren nestje, maar kunt dan zelf aangeven wanneer u klaar bent voor uw nieuwe gezinslid. Op basis van uw datum van aanbetaling staat u dan direct op de actieve wachtlijst en wordt u gemaild als u in aanmerking komt voor een pup.
  • Priority Wachtlijst U heeft eerste keus op elk nestje, tenzij er een andere familie Priority heeft, de volgorde is dan op basis van datum aanbetaling. U krijgt dus voorrang op de huidige Actieve Wachtlijst. Met dit pupje mag u ook een nestje krijgen, maar dat is geen must. Om het ras te kunnen blijven verbeteren, zorgen we er namelijk altijd voor dat pupjes voor de fokkerij als eerste gekozen mogen worden. 

– Eventueel voorkeur voor vachttype, grootte en kleur (U mag bij ons met behulp van advies uw eigen pupje uitkiezen! Hoe meer uiterlijke voorkeuren, hoe langer de wachttijd. We werken natuurlijk met natuur en kunnen helaas niet vooraf instellen hoeveel teefjes, rode wavy fleece vachtjes, mini pupjes geboren gaan worden. Verder kunnen wij, net als alle andere doodle fokkers, geen garantie geven op kleurtint, uiteindelijke schofthoogtes en hoeveelheid slag in de vacht.

 

 

Bij Labradoodles zit er geen verschil in karakter bij een reutje of een teefje. Wij hebben enorm veel ervaring met verschillende Doodles en zien dagelijks telkens andere Doodles omdat we ook workshops vachtverzorging door het hele land geven (www.doodlehairdo.nl) en kunnen dit daarom met zekerheid zeggen!

De eigenschappen van het vlaggen (tegen elk paaltje aan plassen, territorium afbakenen), dominant gedrag en de interesse in loopse teefjes worden natuurlijk weggenomen door de verplichte castratie voor 18 maanden. Ook hoeven teefjes geen loopsheid mee te maken, waar ze veel van kunnen voelen. Zo lijken teefjes en reutjes nog meer op elkaar!

Mocht u alsnog voorkeur hebben voor een reutje of juist een teefje, dan kunt u dit natuurlijk altijd aangeven. U mag uw pupje uit kiezen bij ons! Wij wijzen dus geen pupjes toe zoals vele andere fokkers, maar adviseren en helpen u bij uw keus!

Wanneer u aan de beurt bent, mag u zelf de pup uitkiezen die nog niet door de baasjes boven u op de wachtlijst is gekozen. Wij leven 24/7 rond de puppy’s en kunnen u hierdoor goed adviseren en u vertellen over de karaktertjes. Mocht u door omstandigheden of voorkeur niet uit het huidige nestje kunnen kiezen, dan blijft u gewoon op de wachtlijst staan en wordt u automatisch weer gemaild bij het volgende nestje. U blijft uw plekje op de wachtlijst dus altijd behouden op basis van de datum van aanbetaling. 

De aanbetaling vragen wij, zodat we een betrouwbare wachtlijst kunnen opstellen en om u de belofte te kunnen maken dat u een pupje van ons aan uw familie kan toevoegen! Zo proberen wij het tegen te gaan dat families zich bij meerdere fokkers inschrijven en wachten waar ze het eerste een pupje kunnen krijgen. Uw aanbetaling is uw garantie op een plekje op de wachtlijst. Mocht uit de allergietest blijken dat u toch allergisch bent voor de Australian Labradoodle, dan krijgt u uiteraard uw aanbetaling terug.

Klik hier om naar Stap 3 Meet & Greet te gaan!