A. Inschrijven

Onze Actieve Wachtlijst is op het moment gesloten, de priority lijst is open 🙂

Vanaf het moment dat wij het vliesje bij de geboorte openen tot het moment dat we ze aan jullie toevertrouwen, voelen de pups echt als onze kindjes. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat onze pups goed terechtkomen! Wij vragen u daarom ons te mailen naar Doodle-Babys@outlook.com met de volgende punten:

– Schets over uw woon- en vooral werksituatie (zodat wij inzicht hebben of u genoeg tijd heeft voor een Doodle en eventuele oppas verwacht te regelen)
– Adresgegevens én telefoonnummer (voor onze administratie)

– Akkoord met de aanbetaling van 200 euro (deze wordt verrekend met het aankoopbedrag, geeft u garantie op een doodle baby en is non refundable)

-Plaatsing op de:

  • Gesloten:Actieve Wachtlijst Zodra u aan de beurt bent op basis van uw datum van aanbetaling, krijgt u automatisch een mailtje, u heeft dan 2 dagen om te reageren of u interesse heeft is dat nestje. U kunt ervoor kiezen nestjes over te slaan totdat er voor u het perfecte pupje tussen zit. U blijft dan uw plekje op de wachtlijst o.b.v. datum van aanbetaling behouden. Let erop dat er maximaal per nestje 3 fokkers voorrang krijgen om het ras te kunnen blijven verbeteren en er families zich van de passieve wachtlijst terug op de actieve wachtlijst kunnen zetten omdat een pupje nu wel voor hun uitkomt. Uw wachtlijst nummer kan hierdoor veranderen. (2100 euro op 8 weken & 2400 euro op 15 weken)
  • Gesloten:Passieve Wachtlijst Als u op tijd wil zijn met inschrijven maar nog niet meteen een pupje kunnen verwelkomen. U wordt dan niet automatisch gemaild bij elk geboren nestje, maar kunt dan zelf aangeven wanneer u klaar bent voor uw nieuwe gezinslid. Op basis van uw datum van aanbetaling staat u dan direct op de actieve wachtlijst en wordt u gemaild als u in aanmerking komt voor een pup. (2100 euro op 8 weken & 2400 euro op 15 weken)
  • Priority Wachtlijst U heeft eerste keus op elk nestje, tenzij er een andere familie Priority heeft, de volgorde is dan op basis van datum aanbetaling. U krijgt dus voorrang op de huidige Actieve Wachtlijst. Met dit pupje mag u ook een nestje krijgen, maar dat is geen must. Om het ras te kunnen blijven verbeteren, zorgen we er namelijk altijd voor dat er maximaal 3 pupjes per nestje voor het fokprogramma als eerste gekozen mogen worden. (7500 euro op 8 weken & 7800 euro op 15 weken) Uw Doodlebaby zal vrij zijn van alle te testen erfelijke ziektes, via het DNA van de ouders. Al onze doodletjes zijn namelijk vrij van alle erfelijke ziektes. U hoeft dus alleen de fysieke testen van uw pupje uit te voeren, dus de ECVO ogen: 45 euro & Heupen en ellebogen: 100 euro &Patella’s/knieën:40 euro .

– Eventueel voorkeur voor vachttype, grootte en kleur U mag bij ons met behulp van advies uw eigen pupje uitkiezen! Hoe meer uiterlijke voorkeuren, hoe langer de wachttijd. We werken natuurlijk met natuur en kunnen helaas niet vooraf instellen hoeveel teefjes, rode wavy fleece vachtjes, mini pupjes geboren gaan worden. Verder kunnen wij, net als alle andere doodle fokkers, geen garantie geven op kleurtint, uiteindelijke schofthoogtes en hoeveelheid slag in de vacht.

 

Klik hier om naar Stap 3 Keuzemoment te gaan!