A. Inschrijven

Vanaf de geboorte tot het moment dat we ze aan jullie toevertrouwen, voelen de pups echt als onze kindjes. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat onze pups goed terechtkomen! Om in aanmerking te komen voor een lieve DoodleBaby vragen we u de volgende punten te beantwoorden in een mail naar doodle-babys@outlook.com

Naam, Adres, telefoonnummer

Familie en woon situatie (huis/appartement met/zonder tuin)

Hoeveel uren u werkt en of uw doodle mee naar werk kan, hoeveel uren sport, hobby’s, familie en vrienden social calls kosten zodat we weten dat uw doodle niet meer dan 2 uur per dag alleen komt te zitten.

-Wel/geen interesse in een volwassen DoodleBaby (het komt wel eens voor dat een van onze hondjes het leventje bij ons geweldig vindt, heel de dag lekker viezerikken en spelen met de andere hondjes afgewisseld met 24/7 aandacht van ons. Maar zodra ze dan 3/4/5 jaar is, ze meer toe is aan individuele aandacht en meer knuffel uren op de bank. Het is enorm moeilijk en verdrietig voor ons om ze dan te moeten laten gaan, maar we willen altijd dat onze hondjes 100% happy en gelukkig zijn, want dit verdienen ze!)

-Plaatsing op de:

*Gastgezin lijst
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe gastgezinnen voor de hondjes die deelnemen aan ons fokprogramma. U krijgt dan voorrang op de wachtlijst en hoeft geen aankoopprijs te betalen voor uw Doodle. In ruil daartegenover geeft u alle liefde, verzorging en aandacht aan uw hondje die hij of zij maar kan wensen. Zo kunnen wij families blij maken met een pupje én hebben alle hondjes heel veel individuele liefde en aandacht! Stuur ons een email als u denkt het perfecte warme nestje te hebben voor een fokhondje van ons! 

  • Wachtlijst voor een gezinshondje met wachttijd Zodra u aan de beurt bent op basis van uw datum van aanbetaling, krijgt u automatisch een mailtje, u heeft dan 2 dagen om te reageren of u interesse heeft in dat nestje. U kunt ervoor kiezen nestjes over te slaan totdat er voor u het perfecte pupje tussen zit. U blijft dan uw plekje op de wachtlijst o.b.v. datum van aanbetaling behouden. Let erop dat de wachttijd langer wordt hoe meer eisen u heeft! Deze pupjes zijn 2500 euro en hebben een aanbetaling van 200 euro.
  • Priority lijst voor een breeding pupje, geen/minimale wachttijd & fok licentie U heeft (na Doodlebabys) 1e keus op elk nestje, tenzij er een andere familie Priority heeft, de volgorde is dan op basis van datum aanbetaling. U krijgt dus voorrang op alle familes van onze huidige Actieve Wachtlijst. Met dit pupje mag u ook een nestje krijgen in de toekomst, maar dat is geen must. Deze pupjes zijn 7800 euro en hebben een aanbetaling van 400 euro.

U mag bij ons met behulp van advies uw eigen pupje uitkiezen! Bij uw inschrijving krijgt u een grove inschatting wanneer we verwachten dat uw Doodlebaby geboren gaat worden. Hoe meer uiterlijke voorkeuren, hoe langer de wachttijd. We werken natuurlijk met de natuur en kunnen helaas niet vooraf instellen hoeveel teefjes, rode wavy fleece vachtjes, mini pupjes geboren gaan worden. Verder kunnen wij, net als alle andere doodle fokkers, geen garantie geven op kleurtint, uiteindelijke schofthoogtes, staart vorm en hoeveelheid slag in de vacht. 

Zodra wij iets kunnen vertellen over een Doodlebaby voor uw familie, zullen we u automatisch mailen! Het heeft dus niet zoveel zin eerder te mailen over de planning, want dit kunnen we dan simpelweg nog niet weten en beantwoorden. Hondjes worden namelijk 1 a 2 keer per jaar loops, soms eerder of later dan vooraf berekend en hondjes zijn ook maar 8 weken zwanger. Hierdoor weten we niet welke maand, welke dame precies pups krijgt en of ze genoeg pups krijgt zodat u in aanmerking komt voor dat nest of hoeveel families van de priority lijst voorrang krijgt op u.