Huis te koop

Unieke kans!! (We hopen volgend jaar naar ons nieuwe huis in Barcelona te verhuizen en blijven nog lieve Doodlebaby’s ter adoptie aanbieden)
 
Bent u opzoek naar een prachtige sinaasappel en manderijn gaard met adembenemend uitzicht, instapklare woning met vloerverwarming en airco’s maar toch volledig groen en onafhankelijk wonen met verschillende mogelijkheden om thuis te werken en het hele jaar door genieten van het heerlijke weer en de pure buitenlucht?
 
Dan is dit misschien wel iets voor u!! Het land ligt in het buitengebied van het schattige pittoreske dorpje Benifallet, Tarragona. Het heeft prachtig uitzicht over de Ebro rivier én grenst zelfs aan de rivier. 
U kunt volledig onafhankelijk, groen, duurzaam wonen met:
-onbeperkt gefilterd rivierwater d.m.v. Solar/zonnepanelen rivierpomp
-2x 3000L tank voor rivierwateropslag
-2x 3000L tank voor regenwateropslag
-16 zonnepanelen met batterijen om zorgeloos royaal te leven (wasmachine, vaatwasser, airco’s)
-warmwater systeem op zonne-energie dat automatisch doorschakelt naar gas op schaarse bewolkte dagen.
-woonhuis van 70m2 met 2 slaapkamers met 2 airco’s, vloerverwarming en sterke palletkachel, kookeiland, regendouche
-snelle internet verbinding
-bijgebouw van 90m2 (15x6m) aan geïsoleerde opbergruimte te gebruiken als slaapverblijven o.i.d. met 4 airco’s en 5 radiatoren op eigen pelletkachel
-heerlijke tuin van 2000m2 met (Solar verwarmd) zwembad, Solar buitendouche, buitenkeuken en kunstgras om altijd op je blote voeten te kunnen wandelen
-Ruim 9000m2 land waarvan ruim 7000m2 afgezet met 2m hoog harmonicagaas hekwerk
-verschillende puppyrennen zodat uw hondje(s) en eventueel pups zorgeloos kunnen spelen en rennen. We zitten hier met licentie om met meerdere honden te mogen houden en helpen jullie graag met de stappen mochten jullie ook professioneel met uw dieren te willen genieten van uw vrije buitenleven. 
-Inclusief inboedel: 2 diepvrieskisten van 500 liter, 2 vaatwassers, 2 wasmachines, 6 plafond ventilatoren, 2 koelkasten, bed 160x200m, 3 kledingkasten, 4 werpkisten
-85 meter van een luxe stijger
-8 min van het dorp met restaurantjes, cafeetjes, supermarkt, apotheek, bakker
-35 min naar het strand
-25min naar de grote stad Tortosa
 
Het afgezette land grenst aan de Ebro rivier wat mogelijkheden biedt m.b.t. avonturen aanbieden om de bekende Catfish te vissen, Kano/kajak verhuur, caravan plekken en kampeer plekken aan het water etc.
 
We hebben geen haast aangezien we nog niet per direct in ons nieuwe huisje kunnen, maar bij interesse mail, pm of dm ons gerust!
 
Richtprijs: 150.000 euro