Breeding dog beschikbaar

Een nestje fokken met uw Doodle 

Er is niets zo leuk als een nestje blije Doodle Baby’s grootbrengen en families dolgelukkig maken met hun pupje! De kleintjes worden geboren, de oogjes gaan open, ze gaan voorzichtig waggelen, je mag ze leren eten en kennis laten maken met de wereld. Een fantastisch voorrecht om fokker te mogen zijn! 🙂 

Uw Doodlebaby zal vrij zijn van alle te testen erfelijke ziektes, via het DNA van de ouders. Al onze doodletjes zijn namelijk vrij van alle erfelijke ziektes. U hoeft dus alleen de fysieke testen van uw pupje uit te voeren, dus de ECVO ogen: 45 euro & Heupen en ellebogen: 100 euro &Patella’s/knieën:40 euro .

Wat veel families niet weten of te laat achter komen, is dat u bij ons ook een pupje kunt kopen om zelf ooit baby’s te kunnen krijgen. Wij verzorgen dan alle begeleiding zoals de voorbereidingen opzoek naar een geschikt reutje voor uw pup, materiaal en spulletjes en zullen daarnaast ook helpen bij het opzetten van een kleine onderneming en de administratie die daarbij hoort. Ook zullen wij natuurlijk altijd een levenslange helpdesk zijn!
Ter ondersteuning ontvangt u video’s van de voorbereiding, de bevalling en alles daaromheen. Ook zult u een syllabus ontvangen, zodat u het rustig kunt terug lezen. 

Omdat wij al jarenlang via de strenge gezondheidsregels van de ALAEU en de &WALA fokken, zijn al onze pups zeer geschikt om mee te fokken. Niet alleen de ouders van uw pup zijn volledig getest, maar ook vele generaties daarvoor zijn volledig getest op HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie).  Natuurlijk zullen wij wel altijd vrijblijvend adviseren in de keuze van uw pupje. Omdat we het jonge ras zo sterk willen houden, krijgt u als fokker voorrang om een keuze te maken uit het nestje. De prijs van een fokhondje is uiteraard wel hoger dan een gezinshondje. U krijgt  voorrang op de huidige wachtlijst. De prijs voor een breeding dog is 7500 euro als u het pupje rond de 9 weken komt ophalen en 7800 euro bij het ophalen rond 15 weken. De aanbetaling van 400 euro wordt verrekend met de totaalprijs. 

Mocht u interesse hebben in een fokhondje, dan kunt u ons altijd een email sturen op doodle-babys@outlook.com