Doodlebaby’s Piña Colada

Dit is ons lieve meisje Piña Colada 🙂 Ze is een dochtertje van Iza en Pieter.
Piña is altijd vrolijk en enorm nieuwsgierig naar de wereld. Ze vindt werkelijk alles interessant en is gek op wandelen!

Piña is enorm sociaal en speelt met alle pupjes en hondjes die ze tegenkomt. Ook vindt ze het heerlijk om lekker te knuffelen en likjes te geven over je arm.

Piña heeft een prachtige rode wavy fleece vacht met white marks. Ze heeft een schouderhoogte van 42 cm, weegt 11 kg en zou alle kleuren pupjes kunnen krijgen (creme, apricot, caramel, red, dark red, brown en black) afhankelijk met wie ze op date wil.

Doodlebabys Piña Colada ALAEU-10098 en WALA00042319 is inmiddels volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de ALAEU & WALA. Dit houdt in dat ze vrij is van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.