Bryce

Onze grote trots is de Amerikaanse Waltzing Mathilda’s Bright Red Sunrise roepnaam: Bryce! Zoon van Bobbie en Cymry uit Hanover bij Washington (http://www.waltzingdoodles.com/our-boys.html). Het is echt een enorme knuffelkont. Hij staat het liefst met zijn pootjes om je benen (bij Frank) of heupen (bij Jolie) heen en wil dan uren lang knuffelen, fantastisch! 🙂
Het is echt een blije gup en kan met elke hond, klein/groot en reu/teef lekker spelen. Door zijn enorm lieve en zachte karakter kunnen we hem zelfs zorgeloos met de pups laten spelen. Heel uitzonderlijk voor een dekreu natuurlijk!

Als we ergens gaan eten wacht hij heel netjes onder de tafel bij onze benen af tot wij klaar zijn, als een geduldig opgevoed ventje. Hij heeft een makkelijk te onderhouden, heerlijke zachte dieprode fleece vacht. Hij is volledig getest en heeft op elke test en onderdeel de hoogste score behaald! We zijn enorm blij met hem en super trots!

Waltzing Matilda’s Bright Red Sunrise aka Bryce, Alf 4/Pure AL,  ALAEU-5682 & WALA00011209 is volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de ALAEU & WALA. Dit houdt in dat ze is getest op HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.

NaamWaltzing Matilda’s Bright Red Sunrise aka Bryce, ALAEU-5682
GeslachtReu
GeneratieALF4 / Pure AL
MaatKleine Medium Size / Schofthoogte 47 cm / weegt 16 kg
VachtWavy Fleece
KleurRed 
KleurcodeBbee / BBee
OFA Heup en ElleboogExcellent/ Normal
PatellaNormal
DM Vrij
Improper Coat Vrij
PRA-PRCD Vrij
EIC Vrij