BamBam Boogie

Dit is ons lieve en zachtaardige ventje BamBam Boogie 🙂

Dankzij hem hebben we waardevolle nieuwe bloedlijnen aan onze Doodlebabys kunnen toevoegen via Animosa’s doodles.
BamBam is erg vrolijk, speels, lief, sociaal en lief voor de pups. Zijn beste vriendinnetjes zijn Millie en Piña, met wie hij uren kan spelen en avonturen kan beleven. Hij is een heel lief en zachtaardig mannetje en houdt echt van knuffelen. Met zijn zijdezachte vacht en zijn grote ronde donkere ogen kan hij iedereen op slag verliefd maken en inpakken!

Hij heeft een mooie en zijdezachte abrikoos wavy fleece vacht met white marks. Hij heeft een schouderhoogte van 42 cm, weegt 12 kg en kan puppy’s krijgen van alle kleuren (crème, abrikoos, caramel, rood, donkerrood, bruin en zwart met witte vlekken) afhankelijk van welke van onze dames op date wil met hem.

Animosa’s Doodles BamBam Boogie ALAEU-12706 en WALA00039810 is inmiddels volledig goedgekeurd conform het fokregelement van de WALA. Dit houdt in dat hij vrij is van HD (Heupdysplasie), ED (Elleboogdysplasie), Patellaluxatie (losse knieschijven), PRA-PRCD (erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand (Bloedstollingsziekte), EIC (Exercise Induced Collapse), IC (Improper Coat) en DM (Degeneratieve Myelopathie). Daarnaast worden de oogjes elk jaar middels ECVO test gecontroleerd en fokken wij Addison ontwijkend.